Blogger Templates

29 Ağustos 2011 Pazartesi

DARWIN YALAN SÖYLEDİ


Çocuklar ! 

Hiç düşündünüz mü?  
"Dünyamız nasıl meydana geldi?",  
"Güneş ve Ay nasıl meydana geldiler?",  
"Doğmadan önce neredeydiniz?", 

"Denizler, ağaçlar, hayvanlar nasıl meydana geldiler?", 
"Kapkara, hiçbir kokusu olmayan topraktan çok sevdiğiniz mis gibi kokan ve rengarenk muz, kiraz, erik, çilek nasıl çıkıyor? Onlara kokularını, renklerini kim veriyor?" 
"Minicik bir arı çok lezzetli balı yapmayı nereden biliyor? Çok düzgün kenarları olan bal peteğini nasıl yapabiliyor?" 
"İlk insan kimdi?" 
"Sizi anneniz doğurdu. Ama ilk insanın bir annesi ve babası olamaz. O zaman ilk insan birdenbire nasıl meydana çktı?" 
Bu sorulara en doğru cevap nedir biliyor musunuz? Çevrenizde gördüğünüz her şeyi, sizi, arkadaşlarınızı, anne-babanızı, dünyayı, güneşi, çok sevdiğiniz yiyecekleri, muzları, kirazları, çilekleri, rengarenk gülleri, menekşeleri, güzel kokuları, insanları, kedileri, köpekleri, karıncaları, arıları, atları, kuşları, kelebekleri, kısacası her şeyi Allah yaratmıştır. 
Size, "minicik bir arının bal yapmayı nereden bildiğini hiç düşündünüz mü" diye sormuştuk. İşte arıya bal yapmasını öğreten de Allah'tır.  
Ancak bir de bu konuda yalan söyleyen insanlar vardır. Onlar her şeyi Allah'ın yarattığına inanmazlar ve her konuda yalan söylerler. Bu insanlara "evrimci", söyledikleri yalana ise "Evrim Teorisi" denir. 
Tüm evrenin Allah tarafından yaratıldığı çok açık bir gerçektir. Ancak bazı insanlar Allah'ın varlığına inanmak istemezler. Bu yüzden bu insanlar evrim teorisi yalanını ortaya atmışlardır. 
Evrimcilerin yalanlarından biri de kuşların nasıl oluştuğu ile ilgilidir. Evrimcilerin söyledikleri bir hikayeye göre ağaçlarda yaşayan sürüngenler, zamanla daldan dala atlamaya başlamışlar ve sonunda da kanatlanmışlardı. Yine bir başka hikayeye göre bu kez bazı sürüngenler sinek avlamak için ön kollarını çırpa çırpa koşarlarken ön kolları kanatlara dönüşmüştü.  
Bir dinozorun koşarken kanadının çıktığına inanmak çok komik değil mi? Böyle şeyler ancak masallarda, çizgi filmlerde olur.  

Üstelik çok önemli bir konu daha var. Bu evrimciler koskoca dinozorun sinek yakalamaya çalışırken kanatlarının çıktığını söylüyorlar. Peki ama sizce sinek nasıl uçuyor? Onun kanatları nereden gelmiş? Koskocaman bir dinozorun nasıl uçtuğunu açıklamaya çalışacaklarına, küçücük bir sineğin nasıl uçabildiğini açıklasalar ya! 
İşte evrimciler bunu hiç açıklayamıyorlar. Çünkü size daha önce anlattığımız gibi sinek dünyadaki en iyi uçan canlılardan biri. Saniyede 500-1000 kere kanatlarını çırpabiliyor. Ve bildiğiniz gibi son derece çevik bir şekilde istediği yönde hareket edebiliyor. Evrimciler ne kadar yalan söylerlerse söylesinler kuşların kanatlarının nasıl oluştuğunu açıklayamıyorlar. Bir sineğin kanatlarını ise akıllarına bile getirmek istemiyorlar.  
Çünkü doğrusu şudur: Kuşlar da, sinekler de kanatları ve uçma yetenekleri ile birlikte Allah tarafından yaratılmışlardır. 


0 yorum: